totalli t|m e-commerce: helder en doelgericht

Mockup schermen

Wij zijn totalli e-commerce! We ontwerpen en ontwikkelen e-commerce oplossingen: maatwerk webshops, webshopthema's, en apps voor ecommerce toepassingen. Dat doen we zo helder en direct mogelijk, omdat dat werkt. Goed ontworpen, goed gebouwd, en doelgericht.

Helder, dat is wat we willen zijn. In onze ontwerpen, in het contact met u, in het afstemmen van de werkzaamheden. Ons vak is om u te helpen uw producten of diensten zo optimaal mogelijk online aan te bieden aan uw klanten. Helder in ontwerp en goed doordacht qua werking. Zodat uw klanten uw webshop vinden en steeds opnieuw bezoeken en converteren.

Functioneel:

Een webwinkel hoort de producten of diensten overzichtelijk in beeld te brengen. De manier waarop een webshop werkt moet als centraal doel hebben om dit proces van interesse wekken in het product of dienst te optimaliseren. Door een goede "zoom"-fucntie bijvoorbeeld, of een uitgebreide filterfunctie in te bouwen waardoor bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Of door de specificaties inzichtelijk te maken. Wij ontwikkelen dit soort functionaliteit op maat, en gebruiken dit in onze Lightspeed-thema's.

Visueel:

Een goed ontworpen website of webshop laat de bezoeker ervaren dat hij of zij centraal staat; dat er gedacht is vanuit de wensen en verwachtingen van de klant. Met aandacht voor het product of dienst, maar vooral met het doel om de bezoeker te laten ervaren wat een product of dienst voor hem/haar kan betekenen, waarom het de moeite waard is, wat het doet of hoe het functioneert. Dus niet omdat "mooi" een doel in zichzelf is, maar omdat het werkt.

Ons doel: uw onderneming zo perfect mogelijk presenteren met een moderne, aantrekkelijke webshop. Gebruiksvriendelijk, responsive, met functionaliteit op maat, en makkelijk te beheren. Bekijk ons eerdere werk om te zien hoe we dat bij andere projecten deden. totalli t|m is een specialist op het gebied van webshops met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) of WooCommerce als achterliggende e-commerce platforms.

Bel ons: 078 - 369 05 55

E-commerce platforms

waar wij mee werken:

Logo Lightspeed

Lightspeed eCommerce, een "cloud based" e-commerce platform gericht op het MKB dat zeer veel mogelijkheden biedt om schaalbare webshops snel op te zetten, zonder maatwerkkosten. Meer weten?


Totalli t|m e-commerce ontwerpt, bouwt, ademt Lightspeed. We bouwen maatwerk webshops voor dit platform en maken thema’s.

Logo WooCommerce

WooCommerce is een uitbreiding van WordPress waarmee i.c.m. WordPress een webshop opgezet kan worden. Met alle voordelen van WordPress: Open source, een wereldwijde community, met de volledige functionaliteit van een Content Management Systeem (CMS).


Totalli t|m e-commerce maakt WooCommerce webshops en toepassingen.

totalli t|m ontwerpt en bouwt webshops op maat en webshop-thema's.
Heldere afspraken, doelgericht werken.

Onze partners

Diensten

icoon Design

Design

Uw webshop is een belangrijk middel om met uw klanten in contact te zijn, voor informatie of om direct een aankoop te doen. Daarom moet uw webshop er toegankelijk, overzichtelijk uitzien, aansluiten bij uw andere bedrijfsuitingen en vertrouwen uitstralen. Het vertrouwen dat de bezoeker overtuigt om juist met u zaken te doen. We ontwerpen websites en webshop met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid.

Icoon Design

Development

De code "onder de motorkap": daar draait uw webshop op. Oftewel programmeren. PHP, Javascript, Less, Sass, mySQL; allemaal termen waar u misschien wel of niet van gehoord hebt. Hoeft ook niet; dat doen wij wel. Wij zorgen ervoor dat uw webshop zo snel mogelijk werkt, zo soepel mogelijk, en zo prettig mogelijk (wat betreft functionaliteit). Zodat uw bezoekers een prettige webshop ervaring hebben. En zoekmachines smullen van de code, waardoor uw webshop hoger "gerankt" wordt in de zoekresultaten.

Icoon Design

Lightspeed eCommerce

Lightspeed is een snelgroeiend SAAS e-commerce platform, waarmee u vandaag nog kunt starten met uw webshop. Lightspeed kenmerkt zich door de goede service, vele "out-of-the-box" koppelingen met boekhoudpakketten, betaalmogelijkheden en transportdiensten. We ontwikkelen complete webshopthema's en nieuwe functionaliteiten voor Lightspeed.

Totalli t|m is business partner van Lightspeed (voorheen SEOshop) sinds 2012. Neem contact met ons op en start vandaag nog met Lightspeed.

Icoon Design

SEO/SEA

Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Wilt u met uw webwinkel betere resultaten boeken in zoekmachines?

  • Een gestructureerde website die goed "gelezen" kan worden door de robots van zoekmachines
  • Een mobiel-vriendelijke "responsive" website
  • Rich snippets die zorgen voor attractieve links naar uw website
  • Remarketings-tags voor Google Adwords

We geven u graag geheel vrijblijvend advies hoe u uw SEO resultaten kunt verbeteren.

Icoon Design

Nieuwsbrieven

Bereik het hart van uw doelgroep met nieuwsbrieven! Nieuwsbrieven zijn anno 2017 nog steeds een goede manier om relatief eenvoudig en goedkoop uw doelgroep te bereiken. Met een goed doordacht (en "responsive") design bereikt u uw doelgroep nog beter.

Dus bent u op zoek naar meer conversie door middel van uw nieuwsbrief? Wij ontwerpen uw nieuwsbrief en zetten uw mailing account op. Vraag geheel vrijblijvend advies aan om te zien hoe u uw webshop beter kunt laten presteren in zoekmachines!

Icoon Design

WooCommerce

WooCommerce draait als plugin op het CMS platform WordPress. WooCommerce is daardoor zeer geschikt voor startende of kleine tot middelgrote webwinkels. WooCommerce heeft een aantal voordelen waaronder een makkelijk beheer, het is goed uitbreidbaar en koppelbaar met andere systemen zoals je favoriete boekhoudprogramma. In een mum van tijd is er een professioneel ogende webshop zonder hoge kosten.

Een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Magento is dat WooCommerce een stuk minder belastend is voor de webhosting, waardoor u uw hostingpakket bescheiden kunt houden. Bent u op zoek naar een systeem voor uw webshop met 100 tot 200 producten, dan is WooCommerce een goede oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw webshop te starten.

Ons ecosysteem

Lightspeed
WordPress
PHP
Google Partners
MailChimp
Angular JS
CSS3 & HTML5
Git
Javascript
jQuery
MySQL
LESS

Lightspeed eCommerce platform

Logo Lightspeed

U wilt een webshopsysteem zonder gedoe. Een platform dat zorgt dat u kunt doet wat het belangrijkst is: uw producten of diensten zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden aan uw klanten, online. Wat, als uw bedrijf groeit, met u mee kan groeien. Dat betrouwbaar is, veilig en altijd up-to-date. En dat te koppelen is aan uw kassassysteem, ERP-systeem of bijvoorbeeld fulfilment partner.

Dat is wat Lightspeed eCommerce voor u kan doen: zorgen dat uw webshop snel online kan gaan, dat snel werkt, en prettig te beheren is. Dus met een degelijke en gebruiksvriendelijke back office, zodat u overzicht houdt in uw voorraad en geldstromen. Met automatische updates, inclusief hosting, en met uitgebreide mogelijkheden tot koppelen met andere systemen en apps. Geen maatwerkkosten om uw shop snel online te hebben staan. Zonder gedoe dus inderdaad, en voor een aantrekkelijke prijs.

Wij kennen het Lightspeed platform van voor tot achter. Dat moet ook wel als je Lightspeed-thema's maakt. Dat doen we al sinds 2012. Daarom kunnen we u goed adviseren en oplossingen bedenken en inbouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een (gratis) demo account aan

Contact

*Deze velden zijn verplicht
*
*
*